Prostreno.cz

Dezert z nektarinek

Nektarinky připravené v bílém víně s fialovou bazalkou.

21.06.2016 lanvin
0min

0min příprava

0min vaření

317 kJ / 75 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nektarinky uložte do vyššího rendlíku (nebo do hrnce) a zalijte je vínem.
  2. Přidejte čerstvou bazalku, cukr (nebo med) a zázvor.
  3. Přiveďte k varu a na slabém ohni duste 10 minut.
  4. Nektarinky opatrně vyndejte děrovanou lžící a nechte je vychladnout.
  5. Víno dejte vychladit.
  6. Nektarinky rozdělte do pohárků a do každého přidejte 4 lžíce vychlazeného vína ve kterém se nektarinky vařily.
  7. Podávejte s mascarpone nebo oslazenou šlehačkou. Můžete ozdobit plátky zázvoru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    24,14 g
  • Sacharidy:

    311,90 g
    • Cukry:

      91,70 g
  • Tuky:

    37,98 g
  • Vláknina:

    33,10 g

Aktivita pro spálení:

341 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

101

minut uklízení





Podobné recepty

Malinové muffiny

(21 hlasů)
40min
817 kJ

Banánový chlébíček z žitné mouky

(21 hlasů)
1h a 10min
1148 kJ

Koláč s jahodami

(20 hlasů)
1h a 20min
1046 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dezert z nektarinek

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba