Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Eva Kadlecová včera 18:41

Bábovek je ale obrovské množství druhů. Pokojová teplota všech surovin a prosátí mouky i cukru je samozřejmé. Ale jinak budete míchat klasickou třenou bábovku (dlouho a pečlivě), odlehčenou jogurtovou (základní míra - jeden jogurtový kelímek), jinak šlehanou piškotovou a jinak budete zacházet s kynutým těstem (kynutá bábovka s náplní). Každý má své postupy, které má vyzkoušené.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba