Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Eva Kadlecová 27.09.2024

Bábovek je ale obrovské množství druhů. Pokojová teplota všech surovin a prosátí mouky i cukru je samozřejmé. Ale jinak budete míchat klasickou třenou bábovku (dlouho a pečlivě), odlehčenou jogurtovou (základní míra - jeden jogurtový kelímek), jinak šlehanou piškotovou a jinak budete zacházet s kynutým těstem (kynutá bábovka s náplní). Každý má své postupy, které má vyzkoušené.

Avatar
Marabu Eva Kadlecová 28.09.2024

Já znám lepší trik na bábovku. Dát si jí u babičky-)

Avatar
Majda Eva Kadlecová 04.10.2024

Co tím myslíte???

Avatar
Dana 28.09.2024

Bábovka dobře se řídit podle receptůry a bábovek je spousta fantazii se meze nekladou

Avatar
Trémon 29.09.2024

62% lidí dělá bábovku vždy podle stejného receptu? Češi jsou opravdu hrozně nudný národ.

Avatar
Honza 03.10.2024

Děláte li bábovku třenou s práškem do pec.treba dobře utřít máslo s cukrem,pak vejce,mouku popř.mleko.Babovku bez pdp.snih šlehat s 1/3cukru pak lehce vmícháme s moukou.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba