Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Bábovkové triky, které musíte znát
Bábovek je ale obrovské množství druhů. Pokojová teplota všech surovin a prosátí mouky i cukru je samozřejmé. Ale jinak budete míchat klasickou třenou bábovku (dlouho a pečlivě), odlehčenou jogurtovou (základní míra - jeden jogurtový kelímek), jinak šlehanou piškotovou a jinak budete zacházet s kynutým těstem (kynutá bábovka s náplní). Každý má své postupy, které má vyzkoušené.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama
Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.
Nepodařilo se přihlásit
nebo