Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Milda 14.04.2023

To jsou zase kecy prdy...

Avatar
Vašek 14.04.2023

Autorku článku bych poslal sázet brambory, přikopávat je, sbírat mandelinku a nakonec brambory vykopat a uskladnit. Potom všem by si hodně rozmyslela naklíčené brambory vyhazovat.

Avatar
Karel IV 14.04.2023

Volovina

Avatar
Jana 14.04.2023

Je mi 70 a celý život jíme brambory,které mají klíčky.Mojí mamince je 97,taky žije.

Avatar
Jiří Koťátko 14.04.2023

To jsou nejlepší brambory na cmundu!

Avatar
Milan 14.04.2023

klíčky se opravdu nejí ale brambory mám rad stačí odlomit

Avatar
Matyáš 14.04.2023

Přesně... babičce bylo 100 let, zaplať pánbůh nečetla vaše nesmysly...

Avatar
Ludmila 14.04.2023

Od mládí jsme to jedly měli metrové klíčky a nic se nestalo bludy

Avatar
Věra 14.04.2023

celý život naši předci jedli naklíčené brambory-bez klíčků ,všichni se dožili vysokého věku .Nám je také přes 80 let .Takové plýtvání potravinami je k smíchu i k pláči

Avatar
Miroslav 14.04.2023

Já bych třeba zase nejedl klíčky od auta...jsou mnohem horší než ty bramborové!!!

Avatar
Jirka 14.04.2023

To píše prodejkyně .Jezte ty udušené v dusíku. Ty neklíčí. A já vám je draho prodám . Ty jsou opravdu zdravé. Jsou jen i chemicky ošetřené abi neklíčily.

Avatar
jindra 14.04.2023

Naklíšené brambory jíme s manželkou a dětmi celý život. Odlomíme a zpracujeme.Podle článku by jsme celá rodina být už dávno pomalu v truhle.Prostě pitomost.Brambora nesmí být hlavně zelená.Takovou radši vyhodit.

Avatar
jindra jindra 14.04.2023

oprava naklíčené

Avatar
Ola 14.04.2023

Lepší než elektromobilita🇨🇿

Avatar
Josef Hajda 14.04.2023

Který vůl to zase napsal.Když jsme ještě neměli supermarkety,tak při domácím uskladnění (i v dobrém sklepě)byly brambory na jaře všechny naklíčené.Před uvařením se klíčky otrhaly a bylo hotovo.Všichni jsme kupodivu přežili.

Avatar
Ola Josef Hajda 14.04.2023

Přesně souhlasím 👍

Avatar
Ola 14.04.2023

Jj, tam je veselo v prostřeno. cz. Žeru to celé život a gut. Eko produkt.

Avatar
Lukáš 14.04.2023

A co takhle klíčky olámat a nejíst je? To by asi američanku nenapadlo :-)

Avatar
Tonka 14.04.2023

Celý život jsem jedla naklíčené brambory, klíče pochopitelně olámu. Brambory mám celý život vlastní. Je mi přes 70 a ještě žiju. Zase nějaký výmysl.

Avatar
Jo 14.04.2023

Autorko, odkud takové blbosti čerpáte? Solanin je v klíčkách, které se před zpracováním lehce odlomí. Naklíčené bramboře nic není.

Avatar
Mac 14.04.2023

75 let a naklíčené mám nejraději:-)

Avatar
Julinka 14.04.2023

To je zase článek :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba