Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Agro 14.04.2023

Tak by mě zajímalo, jaké vzdělání autorka má... Já mám zemědělku:-). Asi začnu přednášet na filozofii. Vždy mě fascinuje, když někdo něco nastuduje, část vytrhne z kontextu a cpe ostatním! Zdravý selský rozum velí klíčky před řádnou tepelnou úpravou brambor olámat a zelené fleky okrájet. No, dlouhou přednášku dávat nebudu, už jsem pár let po škole. Každopádně brambory na slunci zelenají a na jaře klíčí. Vážím si všech, kteří používají rozum.

Avatar
naklicena brambora 14.04.2023

to jsou zase blaboly

Avatar
Anna Kkosmatova 14.04.2023

Klíčky odstraníme , jíme je celý život a nic nám nebylol

Avatar
radek 14.04.2023

Brambory jím po odstranění klíčků 60 let s moji rodiče 80let. A je s podivem čím se někteří živí! Tím myslím vymýšlením takových kravin (článků).

Avatar
Anonym 14.04.2023

další blbost z Ameriky

Avatar
Jiří Sládek 14.04.2023

Klíčky se odlomí a brambora je OK, takto jím min. 50 let a vše OK

Avatar
Bohouš 14.04.2023

Klíčky odstraním a pak dále tepelně zpracováváme. To co píšou jsou zas výkřiky těch studovaných. Je mi již přes 60 let a nikdy jsem po takovýchto bramborách neměl žádné problémy a ani o nikom ze širokého okolí nevím. Tak dobrou chuť

Avatar
Pwgr 14.04.2023

Větší polovinu jsem dlouho nečetl

Avatar
Kubicek O 14.04.2023

Autor nějak neupozornil, že tyto toxiny se při vaření rozloží. Je to diltant, nebo lhář? Neměl by se plést do věcí kterým nerozumí

Avatar
Pavla Kubicek O 30.04.2023

Taky jsem o tom cetla a zni to verohodne. Je nejaky rozdil mezi brambory varenymi ve slupce a oskrabanymi?

Avatar
anaj 14.04.2023

klíčky odstraním vykrojením z brambory - přivedu do varu a chvilku vařím- sleju vodu - brambory opláchnu, osolím + kmín a zaleju připravenou vřelou vodou a dovařím - jsou výborné.

Avatar
Jindřich Kašpar 14.04.2023

Jindrichkaspar@seznam.cz

Avatar
Ludmila Vavrošová 14.04.2023

A co myslíte,že jedli naší předci?Můj děda byl sedlák,dokonce když se brambory sadily,byly naklíčené a půlily se.Půlky s hezkými klíčky se ošetřily popelem a daly do země.Druhá půlka se uvařila snědla.Děda se dožil 92 let,a brambory ho určitě nezabily.

Avatar
Ladik 14.04.2023

V Americe tam je blaze, večer nasadí a ráno mají nové, zdravé.

Avatar
mila 14.04.2023

naklíčené brambory jsme obíraly jako děti pořád.nečo do kuchyně něco zvířatům to už bychom museli být dávno pod drnem:)

Avatar
jim 14.04.2023

proc to vadi kdyz je slupka pryc

Avatar
Jaruška 14.04.2023

Naklíčené brambory jedla moje babička, děda, tetičky, rodiče a všichni se dožili skoro devadesáti let. Klíčky samozřejmě vždy před vařením odstranili. A my je jíme také.

Avatar
Masunta nejosvícenější... 14.04.2023

VIP salát: klíčky, nejlépe dlouhé minimíálně 2 cm, odlámeme, v cedníku propláchneme a nakrájíme. Přidáme do bramborového nebo houbového salátu.

Avatar
Jaruška Masunta nejosvícenější... 14.04.2023

Super vyzkoušíme.

Avatar
rebel 14.04.2023

Bludy z příruček.

Avatar
Petr 14.04.2023

Není to náhodou neplacená reklama marketů? Opravdu by někomu napadlo jíst bramborové klíčky a zelenou část hlízy? Přečte si to dnešní IT mládež a hrůzou udělá, co se jí podstrčí. V paneláku se ovšem brambory skladovat nedají, takže jim nic vážného nehrozí.

Avatar
Olga 14.04.2023

Máme rádi kmín ten snižuje solanin.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba