Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Mirek 14.04.2023

Klíčky z brambor otrhám a udělám si z nich vynikající pomazánku ! Nebo snad nejsme na internetu, kde každý může beztrestně psát nesmysly??? 🙉🙉🙉

Avatar
Petr 14.04.2023

Už mám dost všech těch blábolů. Internet je dobrý sluha, ale špatný pán!

Avatar
Mirek 14.04.2023

Jak jednoduše se dá vydělávat. Napíšu nesmyslný článek a rozproudím diskusi o mé hlouposti. A penizky z reklam se jen pohrnou

Avatar
Jo Mirek 15.04.2023

Přesně takhle "novinařina" v dnešní době funguje. Obsah je strojově přeložený článek ze zahraničí ke kterému se přidá lákavý titulek a když je třeba ještě se rozhádá pár lidí v komentářích... Na obsahu nezáleží jde o prokliky a reklamu. Je to na facku ale bohužel běžná praxe

Avatar
Jiří-kangoooo 14.04.2023

Co je to za blábol,celý život obíráme klíčky a oloupeme brambory a nic se nám nestalo-to už bych musel od dubna ty brambory vyhazovat

Avatar
František 14.04.2023

Brambory si pěstujeme sami a co si pamatuji, tak všichni předci klíče utrhli a brambory pak konzumovali. Takže léty ověřená praxe.

Avatar
Vladimír Fulka 14.04.2023

P.S.Ještě někdo vymyslí,že chléb starší 2dnů je ,,smrtelně"jedovatý!A jiné bláboly...Káva škodí,pivo též a pak že to je zas O.K.- a nejezte toto a sádlo je špatné...To nevymyslí ani mimozemšťan.

Avatar
Jaromír ŠRÁMEK 14.04.2023

Přestaňte nás prosím děsit blbostma.

Avatar
Svatopluk Labor 14.04.2023

Zelené brambory jsou z toho že byly dlouho na slunci.

Avatar
Vladimír 14.04.2023

No naši předci asi také konzumovali naklíčený brambor!?!?A zabilo je to?Pokud klíčky+slupku odstraním,tak je to k jídlu.Ti co brambory do Evropy dovezli a konzumovali jen nať-to nepřežili.

Avatar
Vladimír Matějka 14.04.2023

Zadáno bramborářskou loby. Kupujte krmné brambory z Lidlu, plné hniloby a černých skvrn - po oškrábání vám zbyde z 1 kg 0,40kg, místo dobrých, klíčků zbavených brambor. Ještě jsem neslyšel,že by se někdo po erteplích po.ral.

Avatar
ladislava 14.04.2023

Klíčky odtrhnu a brambory sním. Zelené brambory obsahují solanin, který není moc dobrý na srdce. Zelené ne.

Avatar
Milan 14.04.2023

Naklíčené kvalitní brambory máme vyhodit a místo nich si koupit v supermarketu brambory napuštěne chemikáliemi proti klíčení, které jsou sice bez klíčků, ale né k jídlu. Já raději volím kvalitu.

Avatar
Evžen 14.04.2023

Už maminka nás učila klíčky odstranit a zelené oškrábat. Jedli jsme ty brambory, jíme je a budeme jíst. Nicméně bych chtěl upřesnit, že vařením se alkaloidy nerozloží. Efektivní rozklad začíná až od 170°C. A pokud byste chtěli alkaloidy rozložit úplně, tak by se ty hranolky už nedaly jíst. :-)

Avatar
M 14.04.2023

Dělalo se to tak vždycky

Avatar
Lukáš 14.04.2023

Jsem rád že jsou lidi normální a nevěří těmhle pokrouceným článkům. Brambory jsou v pořádku ale klíčky se nejí to snad ví každý. Jak mám chápat ostatní články???

Avatar
František Steiger 14.04.2023

To zas něco povídala nějaká paní "Pincásková", paní Vágnerová jí na to naletěla a hned se tím musí chlubit.

Avatar
Marie Pučelíková 14.04.2023

Kdo takovou pitomost vymyslel. Každy odborník by měl vědět ,že tyto alkaloidy se varem eliminují. Nebo , že by autor článku pojídal brambory syrové ???

Avatar
Marie 14.04.2023

to by se někdy od února, března nesměly brambory jíst? A co bychom jedli, vždyť se z nich vaří všude. Klíčit začnou i v chladném sklepě.

Avatar
Zdenka 14.04.2023

Souhlas s komentáři, žasnu,co všechno někdo vykoumá...

Avatar
Jan 14.04.2023

Kličky odstraním(e)a bramboru normálně připravíme.Co to je zase za.....🤔

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba