Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Naklíčené brambory opravdu nejezte
Klíčky z brambor otrhám a udělám si z nich vynikající pomazánku ! Nebo snad nejsme na internetu, kde každý může beztrestně psát nesmysly??? 🙉🙉🙉
Už mám dost všech těch blábolů. Internet je dobrý sluha, ale špatný pán!
Jak jednoduše se dá vydělávat. Napíšu nesmyslný článek a rozproudím diskusi o mé hlouposti. A penizky z reklam se jen pohrnou
Přesně takhle "novinařina" v dnešní době funguje. Obsah je strojově přeložený článek ze zahraničí ke kterému se přidá lákavý titulek a když je třeba ještě se rozhádá pár lidí v komentářích... Na obsahu nezáleží jde o prokliky a reklamu. Je to na facku ale bohužel běžná praxe
Co je to za blábol,celý život obíráme klíčky a oloupeme brambory a nic se nám nestalo-to už bych musel od dubna ty brambory vyhazovat
Brambory si pěstujeme sami a co si pamatuji, tak všichni předci klíče utrhli a brambory pak konzumovali. Takže léty ověřená praxe.
P.S.Ještě někdo vymyslí,že chléb starší 2dnů je ,,smrtelně"jedovatý!A jiné bláboly...Káva škodí,pivo též a pak že to je zas O.K.- a nejezte toto a sádlo je špatné...To nevymyslí ani mimozemšťan.
Přestaňte nás prosím děsit blbostma.
Zelené brambory jsou z toho že byly dlouho na slunci.
No naši předci asi také konzumovali naklíčený brambor!?!?A zabilo je to?Pokud klíčky+slupku odstraním,tak je to k jídlu.Ti co brambory do Evropy dovezli a konzumovali jen nať-to nepřežili.
Zadáno bramborářskou loby. Kupujte krmné brambory z Lidlu, plné hniloby a černých skvrn - po oškrábání vám zbyde z 1 kg 0,40kg, místo dobrých, klíčků zbavených brambor. Ještě jsem neslyšel,že by se někdo po erteplích po.ral.
Klíčky odtrhnu a brambory sním. Zelené brambory obsahují solanin, který není moc dobrý na srdce. Zelené ne.
Naklíčené kvalitní brambory máme vyhodit a místo nich si koupit v supermarketu brambory napuštěne chemikáliemi proti klíčení, které jsou sice bez klíčků, ale né k jídlu. Já raději volím kvalitu.
Už maminka nás učila klíčky odstranit a zelené oškrábat. Jedli jsme ty brambory, jíme je a budeme jíst. Nicméně bych chtěl upřesnit, že vařením se alkaloidy nerozloží. Efektivní rozklad začíná až od 170°C. A pokud byste chtěli alkaloidy rozložit úplně, tak by se ty hranolky už nedaly jíst. :-)
Dělalo se to tak vždycky
Jsem rád že jsou lidi normální a nevěří těmhle pokrouceným článkům. Brambory jsou v pořádku ale klíčky se nejí to snad ví každý. Jak mám chápat ostatní články???
To zas něco povídala nějaká paní "Pincásková", paní Vágnerová jí na to naletěla a hned se tím musí chlubit.
Kdo takovou pitomost vymyslel. Každy odborník by měl vědět ,že tyto alkaloidy se varem eliminují. Nebo , že by autor článku pojídal brambory syrové ???
to by se někdy od února, března nesměly brambory jíst? A co bychom jedli, vždyť se z nich vaří všude. Klíčit začnou i v chladném sklepě.
Souhlas s komentáři, žasnu,co všechno někdo vykoumá...
Kličky odstraním(e)a bramboru normálně připravíme.Co to je zase za.....🤔
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama