Prostreno.cz

Filety ze pstruha

Rybí filety s rajčaty, kapary a citronovou šťávou.

19.09.2016 lanvin
30min

15min příprava

15min vaření

520 kJ / 124 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Filé pstruha osolte a opepřete.
  2. V pánvi rozehřejte olej,máslo a pstruha opečte z každé strany 4 - 5 minut (podle velikosti filé).
  3. Rybu vyndejte a položte na předehřátý talíř.
  4. Na stejnou pánev přidejte pokrájená rajčata, nasekanou petrželku, kapary, citronovou šťávu a poduste přibližně 5 minut. Podle chuti osolte.
  5. Ryby podávejte s rajčaty, kapary a plátky citronu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    97,58 g
  • Sacharidy:

    38,66 g
    • Cukry:

      11,24 g
  • Tuky:

    99,98 g
  • Vláknina:

    11,52 g

Aktivita pro spálení:

469 kcal
58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

140

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí karbanátky

(13 hlasů)
60min
1142 kJ

Ryba s mangoldem

(16 hlasů)
45min
209 kJ

Ryba s fenyklem

(16 hlasů)
35min
352 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Filety ze pstruha

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba