Prostreno.cz

Pomalu pečený bůček

Pomalu pečené maso se zeleninou, vínem a voňavým kořením.

14.10.2016 lanvin
2h a 50min

20min příprava

2h a 30min vaření

1047 kJ / 250 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 150 °C.
  2. Bůček dejte do pekáčku, potřete ho hořčicí a osolte.
  3. Přidejte nakrájenou mrkev, cibuli, celer, pórek a celé stroužky česneku.
  4. Posype kořením, podlijte vínem promíchaným s pomerančovou šťávou, marmeládou a medem, přikryjte a zvolna pečte doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    205,72 g
  • Sacharidy:

    811,15 g
    • Cukry:

      52,17 g
  • Tuky:

    821,64 g
  • Vláknina:

    283,49 g

Aktivita pro spálení:

1425 kcal
178

minut jízdy na kole

135

minut běhu

425

minut uklízení





Podobné recepty

Pánev s vepřovou panenkou

(12 hlasů)
50min
657 kJ

Krkovice na černém pivu

(17 hlasů)
1h a 20min
880 kJ

Medové vepřové plátky

(13 hlasů)
1h a 15min
577 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pomalu pečený bůček

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba