Prostreno.cz

Krkovice na černém pivu

Krkovice pečená ve směsí hořčice, medu a bylinek.

27.09.2016 lentilka
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

880 kJ / 210 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nejprve si připravte směs z medu, hořčice, oleje a posekaných bylinek.
  2. Cibuli nakrájejte na kostičky, česnek nadrobno.
  3. Na dno pekáčku rozprostřete cibuli s česnekem.
  4. Maso osolte, vložte do pekáčku, potřete směsí a opepřete.
  5. Podlijte pivem, jen nepatrně, aby maso neplavalo, přiklopte a vložte do trouby předehřáté na 200 °C.
  6. Podle potřeby podlévejte a maso alespoň jednou obraťte.
  7. Po 45 minutách maso odkryjte a dopečte doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,40 g
  • Sacharidy:

    45,68 g
    • Cukry:

      18,92 g
  • Tuky:

    166,18 g
  • Vláknina:

    5,54 g

Aktivita pro spálení:

516 kcal
64

minut jízdy na kole

49

minut běhu

154

minut uklízení





Podobné recepty

Karbanátky s hovězím masem

(11 hlasů)
1h a 15min
954 kJ

Masové kuličky s petrželkou

(14 hlasů)
45min
1219 kJ

Nudličky z hovězí svíčkové

(18 hlasů)
45min
859 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

černý pivo

42 kcal / 100g
B0,5 g
S3 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krkovice na černém pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba