Prostreno.cz

Vepřová pečeně na pepři

Vepřová kotleta pečená na bílém víně s pepřem.

14.10.2016 lanvin
1h a 45min

45min příprava

60min vaření

670 kJ / 160 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Do mísy nasypte rozdrcený pepř, přidejte jemně nasekaný česnek a nasekaný rozmarýn.
  3. Dobře promíchejte, do směsi vložte osolené maso a důkladně ho obalte ve směsi.
  4. Maso nechte při pokojové teplotě 20 minut marinovat.
  5. Oloupané brambory a cibuli nakrájejte na klínky, nasypte do pekáčku zakápněte olejem, osolte a promíchejte.
  6. Maso položte na brambory, podlijte 100 ml vína a přikryté pečte 25 minut.
  7. Podlijte zbývajícím vínem a dopečte odkryté doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    298,37 g
  • Sacharidy:

    242,46 g
    • Cukry:

      13,41 g
  • Tuky:

    171,39 g
  • Vláknina:

    33,69 g

Aktivita pro spálení:

872 kcal
109

minut jízdy na kole

83

minut běhu

260

minut uklízení





Podobné recepty

Medové vepřové plátky

(13 hlasů)
1h a 15min
577 kJ

Vepřové kousky s pórkem

(16 hlasů)
1h a 50min
1082 kJ

Vepřové maso s kořením

(17 hlasů)
1h a 20min
953 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rozmarýn čerstvý

131 kcal / 100g
B3 g
S20 g
T5 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová pečeně na pepři

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba