Prostreno.cz

Hruška se slaninou

Hrušky mají skvělou chuť, která se hodí do mnoha dezertů, ale skvěle ladí i se sýrem.

31.10.2016 sun
30min

15min příprava

15min vaření

1196 kJ / 285 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 175 °C.
  2. Omyté hrušky podélně rozkrojte a vykrojte jádřinec.
  3. Hrušky uložte do vymazané zapékací misky.
  4. Na každou hrušku položte kousek sýra, plátek slaniny pokapejte je medem a opepřete.
  5. Dejte na 15 minut do předehřáté trouby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    189,32 g
  • Sacharidy:

    103,48 g
    • Cukry:

      64,53 g
  • Tuky:

    192,38 g
  • Vláknina:

    10,00 g

Aktivita pro spálení:

621 kcal
77

minut jízdy na kole

59

minut běhu

185

minut uklízení





Podobné recepty

Marinovaný sýr feta

(15 hlasů)
20min
770 kJ

Okurkové kanapky

(15 hlasů)
25min
917 kJ

Grilované špízy z chobotnice

(12 hlasů)
1h a 15min
575 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hruška se slaninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba