Prostreno.cz

Dušené srnčí na česneku

Dušená srnčí kýta na česneku a bílém víně.

30.11.2016 lentilka
2h a 50min

20min příprava

2h a 30min vaření

934 kJ / 223 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Porce masa potřete olejem a do masa vetřete sůl.
  3. Na rozehřátém oleji maso z obou stran zprudka opečte.
  4. Maso uložte do pekáčku, posypte oloupanými, nakrájenými stroužky česneku, citronovou kůrou, tymiánem, přilijte víno a kuřecí vývar.
  5. Přikryté duste v troubě 90-120 minut záleží na stáři masa.
  6. Do výpeku nalijte smetanu, ve které rozmíchejte instantní jíšku a ještě chvíli povařte.
  7. Podávejte se snítkou rozmarýnu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    131,28 g
  • Sacharidy:

    76,31 g
    • Cukry:

      6,33 g
  • Tuky:

    187,33 g
  • Vláknina:

    22,38 g

Aktivita pro spálení:

646 kcal
80

minut jízdy na kole

61

minut běhu

192

minut uklízení





Podobné recepty

Srnčí plátky s ořechovým přelivem

(16 hlasů)
1h a 10min
1303 kJ

Srnčí plátky s hruškou

(16 hlasů)
30min
691 kJ

Srnčí medailonky

(12 hlasů)
60min
699 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené srnčí na česneku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba