Prostreno.cz

Srnčí plátky s hruškou

Delikatesa pro milovníky zvěřiny.

10.04.2015 lanvin
30min

20min příprava

10min vaření

691 kJ / 165 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Bílý jogurt prošlehejte s jablečnou šťávou a ostrou hořčicí, podle chuti osolte.
  2. Hrušky nakrájejte na plátky a orestujte je na másle, hrušky posypte cukrem a cukr nechte zkaramelizovat.
  3. Plátky masa zprudka orestujte na oleji, 2 - 3 minuty z každé strany.
  4. Odstraňte z tepla, osolte, opepřete, přikryjte a nechte maso 5 minut odpočinout, pak maso nakrájejte na menší plátky.
  5. Na talíře rozdělte listy salátu, plátky hrušek a zvěřiny, posypte kousky nivy a přidejte lžíci dresinku.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    168,11 g
  • Sacharidy:

    77,96 g
    • Cukry:

      48,02 g
  • Tuky:

    153,14 g
  • Vláknina:

    11,00 g

Aktivita pro spálení:

552 kcal
69

minut jízdy na kole

52

minut běhu

164

minut uklízení





Podobné recepty

Kančí guláš

(13 hlasů)
11h a 40min
522 kJ

Jelení maso na červeném víně

(7 hlasů)
1h a 55min
838 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Srnčí plátky s hruškou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba