Prostreno.cz

Srnčí plátky s ořechovým přelivem

Odměňte se něčím trochu výjimečným, tedy jídlem, které nemíváte na stole každý den.

08.04.2015 Mikeš
1h a 10min

35min příprava

35min vaření

1303 kJ / 311 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Každý plátek masa osolte, posypte mletým pepřem a fenyklem.
  2. V pánvi na rozehřátém oleji opečte plátky masa přibližně 3 minuty z každé strany.
  3. Maso zabalte do alobalu a dejte ještě na přibližně 8 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
  4. V kuchyňském robotu rozmixujte vlašské ořechy, česnek a petržel.
  5. Postupně přidávejte olej a nakonec smetanu.
  6. Plátky masa podávejte se sezónní zeleninou dle vašeho výběru, kterou orestujte na másle a snítkách tymiánu, a s ořechovým přelivem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    160,46 g
  • Sacharidy:

    72,71 g
    • Cukry:

      21,66 g
  • Tuky:

    378,27 g
  • Vláknina:

    22,54 g

Aktivita pro spálení:

1070 kcal
133

minut jízdy na kole

101

minut běhu

319

minut uklízení





Podobné recepty

Zaječí stehna na červeném víně

(9 hlasů)
2h a 10min
1081 kJ

Srnčí kýta se sýrem

(14 hlasů)
1h a 40min
728 kJ

Kančí guláš

(13 hlasů)
11h a 40min
522 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

zelenina

41 kcal / 100g
B1,92 g
S9 g
T1,79 g

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

fenykl

31 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Srnčí plátky s ořechovým přelivem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba