Prostreno.cz

Pikantní pečený bůček

Pečený, marinovaný bůček.

19.01.2017 lanvin
4h a 10min

2h a 40min příprava

1h a 30min vaření

927 kJ / 221 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso rozkrojte tak, aby vznikl plát.
  2. Všechny ingredience na marinádu promíchejte v misce. Maso osolte a potřete marinádou.
  3. Maso zatočte, omotejte potravinářským provázkem a potřete ještě marinádou, dejte na 2 hodiny do chladu.
  4. Maso vložte do pekáčku, přidejte zbytek marinády, kterou promíchejte s vodou, nakrájenou cibuli, přikryjte a pečte doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    436,52 g
  • Sacharidy:

    398,36 g
    • Cukry:

      71,48 g
  • Tuky:

    319,30 g
  • Vláknina:

    89,24 g

Aktivita pro spálení:

735 kcal
91

minut jízdy na kole

70

minut běhu

219

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená vepřová panenka

(14 hlasů)
45min
1057 kJ

Pečené vepřové maso​

(14 hlasů)
1h a 20min
752 kJ

Vepřová kotleta s hořčicí

(11 hlasů)
35min
909 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pikantní pečený bůček

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba