Prostreno.cz

Nudličky z hovězích jater s rýží

Restované nudličky z hovězích jater a jarní cibulky podávané s jasmínovou rýží.

24.01.2017 Adelinkaa
30min

10min příprava

20min vaření

581 kJ / 138 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěná hovězí játra nakrájejte na nudličky. Zešikma nakrájejte jarní cibulku. Vše orestujte na pánvi s olejem.
  2. Dochuťte sojovou omáčkou, worcestrem, pepřem a sladkou chilli omáčkou. Restujte do měkka, aby játra nebyla syrová.
  3. Přilijte trochu vodu, aby se vytvořila omáčka a ještě chvíli poduste, tím se omáčka trochu zredukuje. Pokud je potřeba dosolte a podábejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    84,45 g
  • Sacharidy:

    21,66 g
    • Cukry:

      5,29 g
  • Tuky:

    27,16 g
  • Vláknina:

    1,12 g

Aktivita pro spálení:

367 kcal
45

minut jízdy na kole

34

minut běhu

109

minut uklízení





Podobné recepty

Plněné plátky hovězí svíčkové

(15 hlasů)
1h a 10min
1683 kJ

Hovězí maso ve vinné omáčce

(22 hlasů)
1h a 55min
650 kJ

Hovězí maso dušené v červeném víně

(11 hlasů)
1h a 50min
611 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

hovězí maso

250 kcal / 100g
B26 g
S0 g
T15 g

sójová omáčka

53 kcal / 100g
B8 g
S4 g
T0 g

omáčka chilli

30 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Nudličky z hovězích jater s rýží

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba