Prostreno.cz

Ryba s jogurtem

Zapečené porce ryby s jogurtem, šalotkou, tymiánem a petrželkou.

27.01.2017 Mikeš
40min

20min příprava

20min vaření

295 kJ / 70 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Na čtverec pečícího papíru položte porci osolené, opepřené ryby.
  3. Smíchejte jogurt, nasekanou šalotku, tymián a petržel, jemně osolte, opepřete a směsí potřete rybu.
  4. Rybu zabalte, položte na plech a pečte 15-20 minut. Podle velikosti filé.
  5. Podávejte s klínky citronu a orestovanými plátky cukety.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    156,85 g
  • Sacharidy:

    59,10 g
    • Cukry:

      19,07 g
  • Tuky:

    8,85 g
  • Vláknina:

    15,10 g

Aktivita pro spálení:

239 kcal
29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

71

minut uklízení





Podobné recepty

Treska na koriandru

(9 hlasů)
40min
852 kJ

Candát se špenátem

(13 hlasů)
2h a 0min
692 kJ

Plněný pstruh

(12 hlasů)
60min
789 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g

rybí filé z tresky

82 kcal / 100g
B18 g
S0,1 g
T0,4 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s jogurtem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba