Prostreno.cz

Treska na koriandru

Treska pečená v pergamenu.

09.01.2017 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

852 kJ / 203 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na každý čtverec pergamenu položte porci tresky.
  2. Tresku osolte a posypte koriandrem a kmínem.
  3. Na každou porci ryby položte plátek másla a rybu zabalte.
  4. Pečte v troubě předehřáté při 180 °C přibližně 20-25 minut.
  5. Podávejte se snítkou koriandru a plátky limetky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    77,33 g
  • Sacharidy:

    21,64 g
    • Cukry:

      4,78 g
  • Tuky:

    333,81 g
  • Vláknina:

    5,37 g

Aktivita pro spálení:

816 kcal
102

minut jízdy na kole

77

minut běhu

243

minut uklízení





Podobné recepty

Treska zapečená s cuketou

(12 hlasů)
50min
406 kJ

Treska pošírovaná v zeleninovém vývaru

(10 hlasů)
45min
231 kJ

Losos s pastou tamarind

(5 hlasů)
35min
665 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

limetka

30 kcal / 100g
B0,4 g
S10 g
T0 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

rybí filé z tresky

82 kcal / 100g
B18 g
S0,1 g
T0,4 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska na koriandru

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba