Prostreno.cz

Plněný pstruh

Pstruh plněný bylinkami a citronem.

11.01.2017 Mikeš
60min

15min příprava

45min vaření

789 kJ / 188 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté pstruhy osolte.
  2. Do každého pstruha vložte bylinky, kousek citronové trávy (před použitím je dobré trávu „naklepat“) a plátky citrónu.
  3. Pstruhy uložte do pekáčku, nebo zapékací misky, na ryby položte plátky másla, pokud chcete, můžete pstruhy okořenit pepřem.
  4. Pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 30-40 minut, podle velikosti ryb.

TIP:

Cena pstruha je hodně ovlivněná tím, zda koupíte čerstvou, chlazenou, nebo mraženou rybu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    121,80 g
  • Sacharidy:

    215,28 g
    • Cukry:

      42,44 g
  • Tuky:

    525,12 g
  • Vláknina:

    60,60 g

Aktivita pro spálení:

1890 kcal
236

minut jízdy na kole

180

minut běhu

564

minut uklízení





Podobné recepty

Losos s pastou tamarind

(5 hlasů)
35min
665 kJ

Chilli treska

(11 hlasů)
1h a 10min
457 kJ

Rybí filé se zázvorem

(21 hlasů)
30min
498 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněný pstruh

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba