Prostreno.cz

Hovězí plátky pečené s brambory

Vše v jednom pekáčku.

14.02.2017 lanvin
2h a 55min

25min příprava

2h a 30min vaření

689 kJ / 164 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, osolte a opečte z obou stran na olej s máslem.
  2. Maso vyndejte a na stejné pánvi opečte na plátky pokrájenou, oloupanou cibuli.
  3. Přidejte pivo, bobkový list, sypký vývar a nové koření. Nechte projít varem.
  4. Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky.
  5. Do zapékací misky uložte polovinu brambor, na brambory položte plátky masa a nahoru uložte zbývající brambory. Brambory vždy jemně osolte.
  6. Vše přelijte připraveným pivem a přikryté duste v troubě předehřáté na 175 °C přibližně 2 hodiny. Záleží, jaké hovězí maso budete mít.
  7. Maso dopečte odkryté.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    250,98 g
  • Sacharidy:

    670,84 g
    • Cukry:

      23,96 g
  • Tuky:

    144,24 g
  • Vláknina:

    182,48 g

Aktivita pro spálení:

1333 kcal
166

minut jízdy na kole

126

minut běhu

397

minut uklízení





Podobné recepty

Plněné plátky hovězí svíčkové

(15 hlasů)
1h a 10min
1683 kJ

Hovězí maso ve vinné omáčce

(22 hlasů)
1h a 55min
650 kJ

Hovězí maso dušené v červeném víně

(11 hlasů)
1h a 50min
611 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí plátky pečené s brambory

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba