Prostreno.cz

Filé plněné zeleninou

Plátky filé plněné mrkví a fazolovými lusky.

13.03.2017 sun
60min

25min příprava

35min vaření

685 kJ / 163 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Hranolky mrkve a lusky poduste 10 minut na 2 lžících másla, podle chuti osolte. Zeleninu nechte vychladnout.
  2. Fazolové lusky překrojte našikmo na polovinu.
  3. Z filetů připravte plátky (filety můžete koupit již upravené jako plátky), osolte je a slabě potřete pestem.
  4. Na každý plátek dejte část mrkve s fazolovými lusky.
  5. Plátky zatočte jako roládu a sepněte párátkem.
  6. Rolády uložte do vymazané zapékací misky, podle chuti je opepřete, pokapejte je máslem a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 20-25 minut.
  7. Podávejte ozdobené pažitkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    77,00 g
  • Sacharidy:

    24,70 g
    • Cukry:

      10,44 g
  • Tuky:

    101,71 g
  • Vláknina:

    6,70 g

Aktivita pro spálení:

329 kcal
41

minut jízdy na kole

31

minut běhu

98

minut uklízení





Podobné recepty

Plněný pstruh

(12 hlasů)
60min
789 kJ

Slávky s koriandrem

(11 hlasů)
30min
435 kJ

Grilovaný mečoun

(8 hlasů)
1h a 20min
730 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pažitka

30 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T0,7 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Filé plněné zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba