Prostreno.cz

Králík na pivu

Jemné králičí maso s houbami.

23.03.2017 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

632 kJ / 151 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Králíka naporcujte, osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou.
  2. V kastrolu krátce orestujte na větší kousky nakrájenou slaninu.
  3. Přidejte olej, porce králíka a maso opečte spolu s oloupanou, nakrájenou cibulí a česnekem.
  4. Zalijte pivem a přikryté duste doměkka.
  5. Ke konci dušení přidejte nakrájené žampiony.
  6. Před podáváním posypte nakrájenou natí jarní cibulky.
  7. Podávejte nejlépe se šafránovou rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    625,27 g
  • Sacharidy:

    77,53 g
    • Cukry:

      22,30 g
  • Tuky:

    198,11 g
  • Vláknina:

    13,14 g

Aktivita pro spálení:

793 kcal
99

minut jízdy na kole

75

minut běhu

236

minut uklízení





Podobné recepty

Králičí stehna dušená s jablky

(11 hlasů)
1h a 40min
945 kJ

Králík na bílém víně s hrozny

(12 hlasů)
1h a 50min
690 kJ

Králík s hořčičnou omáčkou

(22 hlasů)
1h a 20min
744 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

králík

173 kcal / 100g
B33 g
S0,2 g
T3 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

žampion dvouvýtrusný

30,2 kcal / 100g
B3,09 g
S4,01 g
T0,2 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba