Prostreno.cz

Vepřový guláš s bílými fazolemi

Šťavnaté maso s rajčaty a fazolemi.

12.06.2017 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

317 kJ / 75 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, které spolu s nakrájenou cibulí orestujte na oleji.
  2. Přidejte sůl, pepř, tymián, rozmarýn, citrónovou šťávu, nasekaná rajčata, vodu a kostku vývaru. Nechte povařit pod pokličkou 30 minut.
  3. Pak přidejte celé stroužky česneku a duste, až je maso zcela měkké.
  4. Přidejte scezené, propláchnuté fazole a vařte 5 minut.
  5. Dochuťte solí a mletým pepřem.
  6. Podávejte s chlebem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    191,30 g
  • Sacharidy:

    204,96 g
    • Cukry:

      26,12 g
  • Tuky:

    74,36 g
  • Vláknina:

    57,59 g

Aktivita pro spálení:

372 kcal
46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

111

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kostky garam masala

(5 hlasů)
1h a 20min
962 kJ

Plněná vepřová panenka

(1 hlasů)
1h a 5min
609 kJ

Vepřové kostky na žampionech

(5 hlasů)
1h a 50min
618 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřový guláš s bílými fazolemi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba