Prostreno.cz

Jehněčí s hráškem

Dušené jehněčí maso se zeleninou.

14.06.2017 sun
1h a 45min

30min příprava

1h a 15min vaření

874 kJ / 208 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky.
  2. Očištěnou karotku nakrájejte na kostičky, oloupaný česnek jemně nakrájejte, fenykl nakrájejte na tenké plátky.
  3. Ve velkém kastrolu rozehřejte olej a máslo a opečte maso ze všech stran. Opečené maso vyndejte na talíř.
  4. Do stejného kastrolu dejte mouku a za stálého míchání restujte 3 minuty.
  5. Pomalu zalijte vínem, přidejte nasekané bylinky, opečené maso, česnek, podle chuti osolte a opepřete. Duste doměkka.
  6. 15 minut před koncem dušení přidejte k masu hrášek, fenykl a karotku.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    274,12 g
  • Sacharidy:

    104,96 g
    • Cukry:

      32,42 g
  • Tuky:

    309,11 g
  • Vláknina:

    28,37 g

Aktivita pro spálení:

749 kcal
93

minut jízdy na kole

71

minut běhu

223

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kostky s rajčaty

(2 hlasů)
2h a 30min
591 kJ

Jehněčí plec na šalotce

(5 hlasů)
2h a 20min
1043 kJ

Jehněčí kotletky

(3 hlasů)
2h a 0min
1550 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hrášek

81 kcal / 100g
B5 g
S14 g
T0,3 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

bylinky

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí s hráškem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba