Prostreno.cz

Polévka s cizrnou

Sytá zeleninová polévka s cizrnou. V horkých letních dnech můžete podávat jako hlavní chod.

22.06.2017 sun
55min

20min příprava

35min vaření

255 kJ / 60 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na stejně velké kousky, papriku nakrájejte na kostičky.
  2. Oloupanou, nakrájenou cibuli nechte zesklovatět na oleji.
  3. Přidejte nasekaný česnek a nakrájenou zeleninu. Zeleninu lehce orestujte.
  4. Přidejte rajský protlak a vodu.
  5. Podle chuti osolte, opepřete a přikryté vařte, až je zelenina měkká.
  6. V polovině vaření přidejte do polévky cizrnu.

TIP:

Polévku můžete dochutit sypkým bio zeleninovým vývarem.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,41 g
  • Sacharidy:

    285,13 g
    • Cukry:

      61,58 g
  • Tuky:

    51,99 g
  • Vláknina:

    73,33 g

Aktivita pro spálení:

311 kcal
38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

92

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka z bílého chřestu

(1 hlasů)
50min
252 kJ

Zeleninová polévka

(2 hlasů)
35min
91 kJ

Bramborová polévka se smetanou

(1 hlasů)
55min
330 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cizrna

364 kcal / 100g
B19 g
S60 g
T6 g

Červená paprika

31,3 kcal / 100g
B0,9 g
S6,65 g
T0,13 g

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s cizrnou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba