Prostreno.cz

Brambory s parmezánem

Brambory s tymiánem a parmazánem můžete podávat samostatně, nebo jako přílohu.

15.08.2017 sun
55min

20min příprava

35min vaření

465 kJ / 111 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory důkladně umyjte a uvařte je v osolené vodě doměkka.
  2. Brambory sceďte a nasypte je do pánve vhodné do trouby (nebo do pekáčku).
  3. Brambory jen lehce rozmáčkněte vidličkou.
  4. Brambory pokapejte máslem, posypte parmazánem, přidejte tymián a podle chuti opepřete.
  5. Brambory dejte na 15 minut do trouby předehřáté na 200 °C.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,46 g
  • Sacharidy:

    224,10 g
    • Cukry:

      8,01 g
  • Tuky:

    55,55 g
  • Vláknina:

    33,90 g

Aktivita pro spálení:

379 kcal
47

minut jízdy na kole

36

minut běhu

113

minut uklízení





Podobné recepty

Bramborové pyré s kokosovým mlékem

(3 hlasů)
45min
421 kJ

Grilovaná dýně

(4 hlasů)
40min
719 kJ

Pečená červená řepa

(3 hlasů)
1h a 20min
448 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

parmezán

392 kcal / 100g
B35 g
S3 g
T28 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Brambory s parmezánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba