Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Kachna trochu jinak, než jste zvyklí. Prsa vykostíte a grilujete na minutku. Kachní stehna táhněte v kachním sádle, díky tomu zůstanou krásně šťavnatá a měkká. Šťávu připravíte ze zbylého skeletu kachny, kořenové zeleniny a červeného vína. Vše redukujte do úplného zhoustnutí šťávy. Červené zelí zahustíte čerstvým jablkem a zavařeninou. Připravte si kachnu podle mistra kuchaře Milana Hrušky, šéfkuchaře hotelu U Prince na Staroměstském náměstí.
40min příprava
3h a 0min vaření
energetická hodnota na 100g
náročnost
Bílkoviny:
Sacharidy:
Cukry:
Tuky:
Vláknina:
minut jízdy na kole
minut běhu
minut uklízení
Reklama