Prostreno.cz

Pivní sýr

Pivní sýr bude chutnat nejen milovníkům piva. Je báječný s čerstvým chlebem, nebo pečivem.

22.09.2017 sun
25min

25min příprava

522 kJ / 124 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Tvaroh promíchejte se solí, paprikou, kmínem, mletým pepřem a pivem.
  2. Pivo přilévejte postupně, aby nebyl tvaroh příliš řídký, měl by mít konzistenci hustého krému.
  3. Tvaroh dejte do větší sklenice a sklenici uzavřete, ne zcela natěsno, aby mohl tvaroh "dýchat".
  4. Nechte při pokojové teplotě přibližně 5 dní zrát.
  5. Sýr podávejte hustě posypaný pažitkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,42 g
  • Sacharidy:

    27,76 g
    • Cukry:

      15,90 g
  • Tuky:

    46,19 g
  • Vláknina:

    3,85 g

Aktivita pro spálení:

225 kcal
28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

67

minut uklízení





Podobné recepty

Sýrová pomazánka

(6 hlasů)
20min
854 kJ

Lilková pomazánka

1h a 10min
396 kJ

Pikantní pomazánka

(2 hlasů)
0min
441 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

pažitka

30 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T0,7 g

světlé pivo

43 kcal / 100g
B0,3 g
S3 g
T0 g

paprika sladká mletá

282 kcal / 100g
B14 g
S54 g
T13 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pivní sýr

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba