Prostreno.cz

Vepřové ražniči s cuketou

Ražniči z vepřové kýty s cuketou a žampióny.

25.09.2017 lanvin
2h a 0min

60min příprava

60min vaření

486 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na stejně velké kostky, cuketu nakrájejte na plátky.
  2. Maso dejte do větší misky, přidejte cuketu cibulky, očištěné žampióny, 80 ml oleje, 2 stroužky prolisovaného česneku, zázvor a sojovou omáčku, podle chuti osolte, opepřete a promíchejte. Nechte v chladu 30 minut.
  3. Předehřejte troubu na 190 °C.
  4. Po půl hodině maso, houby a zeleninu střídavě navlečte na špejle.
  5. Maso uložte do pekáčku, podlijte olejem, ve kterém se marinovalo maso, podle potřeby můžete přidat trochu vody.
  6. Pečte přikryté 40 minut, pak odkryjte a dopečte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    137,51 g
  • Sacharidy:

    41,57 g
    • Cukry:

      13,76 g
  • Tuky:

    113,02 g
  • Vláknina:

    11,92 g

Aktivita pro spálení:

448 kcal
56

minut jízdy na kole

42

minut běhu

133

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová panenka zapečená se zeleninou

(2 hlasů)
1h a 25min
531 kJ

Pikantní masové špízy

(5 hlasů)
40min
767 kJ

Plněné kotlety

(3 hlasů)
1h a 25min
527 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové ražniči s cuketou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba