Prostreno.cz

Salát z červené řepy se špenátem

Kombinace řepy, špenátu a slaniny.

11.10.2017 lentilka
35min

25min příprava

10min vaření

661 kJ / 157 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Anglickou slaninu nakrájejte na kostičky a orestujte ji v pánvi. Orestovanou slaninu vyndejte na papírový ubrousek.
  2. Opraný, osušený špenát rozprostřete na salátovou mísu.
  3. Vařenou, nebo pečenou řepu nakrájejte na kostky a přidejte ke špenátu.
  4. Přidejte nakrájenou cibuli a slaninu.
  5. Promíchejte všechny suroviny na zálivku a salát přelijte. Hned podávejte.

TIP:

Salát můžete připravit i bez slaniny. Namísto slaniny můžete salát posypat rozdrobeným sýrem.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    92,91 g
  • Sacharidy:

    76,54 g
    • Cukry:

      46,46 g
  • Tuky:

    155,46 g
  • Vláknina:

    15,71 g

Aktivita pro spálení:

480 kcal
60

minut jízdy na kole

45

minut běhu

143

minut uklízení





Podobné recepty

Bramborový salát se sýrem

(5 hlasů)
40min
535 kJ

Křupavý salátek

20min
197 kJ

Salát s papájou

(1 hlasů)
25min
327 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z červené řepy se špenátem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba