Prostreno.cz

Ryby v česnekové remuládě

Kousky sleďů naložené v česnekové remuládě.

18.10.2017 lanvin
25min

25min příprava

1054 kJ / 251 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Filety omyjte a nakrájejte na kousky velké přibližně 4 cm.
  2. V misce smíchejte smetanu, majonézu, prolisovaný česnek, pepř, sůl, med a jemně nasekanou cibuli.
  3. Do vhodné sklenice dejte vždy vrstvu majonézy, vrstvu ryb, vrstvu majonézy atd.
  4. Sklenici uzavřete a nechte jeden den uležet v chladu.
  5. Před podáváním posypte nasekanou pažitkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    97,92 g
  • Sacharidy:

    33,34 g
    • Cukry:

      20,96 g
  • Tuky:

    227,76 g
  • Vláknina:

    2,72 g

Aktivita pro spálení:

644 kcal
80

minut jízdy na kole

61

minut běhu

192

minut uklízení





Podobné recepty

Losos s kurkumou a citróny

(4 hlasů)
45min
1219 kJ

Těstoviny s krevetami

(9 hlasů)
1h a 30min
929 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryby v česnekové remuládě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba