Prostreno.cz

Mascarpone dezert se švestkami

Podzimní ovocný dezert se sýrem mascarpone.

02.11.2017 lentilka
50min

25min příprava

25min vaření

686 kJ / 163 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V rendlíku zahřejte kokosové mléko, přidejte citronovou kůru, skořici a vařte na mírném ohni 10 minut. Pak nechte mléko vychladnout.
  2. Troubu předehřejte na 180 °C.
  3. Hrušky oloupejte a nakrájejte je na silné plátky. Švestky vypeckujte.
  4. Hrušky a švestky dejte do malé zapékací misky, podlijte je vínem a pečte přibližně 15 minut.
  5. Z kokosového mléka odstraňte citronovou kůru a skořici.
  6. Cukr, mascarpone a kokosové mléko vyšlehejte.
  7. Do pohárů rozdělte střídavě mascarpone a ovoce.
  8. Hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    76,14 g
  • Sacharidy:

    362,00 g
    • Cukry:

      175,50 g
  • Tuky:

    138,78 g
  • Vláknina:

    126,50 g

Aktivita pro spálení:

717 kcal
89

minut jízdy na kole

68

minut běhu

214

minut uklízení





Podobné recepty

Broskve s malinami

(6 hlasů)
20min
336 kJ

Ovocný salát s jogurtem

(4 hlasů)
30min
341 kJ

Citronový koláč

(9 hlasů)
1h a 20min
1182 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mascarpone dezert se švestkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba