Prostreno.cz

Pórkový krém s řapíkatým celerem

Rozmixovaná zelenina polévku zdravě zahustí.

23.11.2017 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

166 kJ / 39 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pórek, řapíkatý celer a oloupané brambory nakrájejte.
  2. V hrnci nechte rozehřát máslo, přidejte pokrájenou zeleninu a míchejte 5 minut.
  3. Zeleninu zalijte vývarem a vařte 20 minut, nebo až je zelenina měkká.
  4. Polévku rozmixujte ponorným mixérem.
  5. Do polévky přidejte smetanu, prolisovaný česnek, podle potřeby dochuťte solí, pepřem a vařte 5 minut.
  6. Podávejte ozdobené celerovou natí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,22 g
  • Sacharidy:

    226,09 g
    • Cukry:

      20,00 g
  • Tuky:

    57,31 g
  • Vláknina:

    15,16 g

Aktivita pro spálení:

175 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

52

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka s kukuřicí

(3 hlasů)
50min
201 kJ

Sýrová polévka se žampiony

(5 hlasů)
50min
256 kJ

Polévka z čerstvých rajčat

(1 hlasů)
1h a 5min
140 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pórkový krém s řapíkatým celerem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba