Prostreno.cz

Treska v anglické slanině

Vyzkoušejte tento rychlý a snadný recept na přípravu tresky.

26.02.2018 lanvin
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

1374 kJ / 328 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce tresky osolte, opepřete a opečte zvolna z obou stran na 2 lžících másla.
  2. Plátky slaniny lehce opečte postupně nasucho v pánvi.
  3. Opečené plátky vyndejte, položte je na papírový ubrousek a nechte okapat.
  4. Z pánve slijte vypečený tuk ze slaniny, v pánvi rozehřejte máslo, přidejte nasekanou pažitku, smetanu a 5 minut povařte. Podle chuti osolte.
  5. Opečenou tresku opatrně zabalte do plátků slaniny, položte je do pánve s omáčkou a nechte prohřát.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    606,46 g
  • Sacharidy:

    286,86 g
    • Cukry:

      67,44 g
  • Tuky:

    540,62 g
  • Vláknina:

    100,20 g

Aktivita pro spálení:

1818 kcal
227

minut jízdy na kole

173

minut běhu

542

minut uklízení





Podobné recepty

Candát na kmínu

(2 hlasů)
35min
522 kJ

Treska na zelenině pečená v troubě

(4 hlasů)
60min
408 kJ

Treska s cherry rajčaty

(1 hlasů)
40min
265 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

pažitka

30 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T0,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska v anglické slanině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba