Prostreno.cz

Candát na kmínu

Jednoduchá, ale přitom velmi chutná úprava ryby.

18.01.2018 sun
35min

15min příprava

20min vaření

522 kJ / 124 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Candáta nakrájejte na porce.
  2. V pánvi rozehřejte máslo s olejem, vložte porce ryby, osolte je, okmínujte a poprašte paprikou.
  3. Rybu pečte zvolna z každé strany 5-8 minut.
  4. Před podáváním posypte rybu pažitkou a na každou porci položte lžičku másla.
  5. Podávejte s plátkem limetky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    165,40 g
  • Sacharidy:

    47,55 g
    • Cukry:

      5,75 g
  • Tuky:

    105,44 g
  • Vláknina:

    11,95 g

Aktivita pro spálení:

433 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

129

minut uklízení





Podobné recepty

Kapr na zelenině

(5 hlasů)
1h a 25min
486 kJ

Rybí filé s jablky

(3 hlasů)
60min
471 kJ

Ryba dušená s fenyklem

(3 hlasů)
45min
472 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Vejce benedikt

35min
(2 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát na kmínu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba