Prostreno.cz

Kuřecí játra na červeném víně

Recept z francouzské kuchyně.

13.03.2018 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

461 kJ / 110 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na olej nasypte na kostky nakrájenou slaninu a minutu míchejte.
  2. Játra obalte v hladké mouce, přisypte je ke slanině a restujte 3 minuty.
  3. Přidejte na plátky pokrájený česnek, žampiony, oloupané cibulky, bobkový list, na silnější plátky nakrájená rajčata, tymián, zalijte vínem, vývarem a duste odkryté přibližně 35-40 minut.
  4. Podle chuti osolte, opepřete a posypte jemně nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    263,24 g
  • Sacharidy:

    594,98 g
    • Cukry:

      37,19 g
  • Tuky:

    125,33 g
  • Vláknina:

    154,62 g

Aktivita pro spálení:

1094 kcal
136

minut jízdy na kole

104

minut běhu

326

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí maso s kukuřicí a fazolemi

(8 hlasů)
1h a 30min
622 kJ

Krůtí kuličky v kokosové omáčce

(2 hlasů)
1h a 50min
625 kJ

Kuřecí kousky v dijonské omáčce

(6 hlasů)
1h a 30min
849 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí játra na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba