Prostreno.cz

Mexický masový hrnec

Hovězí maso s fazolemi a rajčaty.

22.01.2018 sun
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

463 kJ / 110 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky.
  2. Na rozehřátém sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a opečte ho ze všech stran.
  3. Maso zalijte vodou, nebo vývarem a duste doměkka.
  4. K měkkému masu přidejte propláchnuté fazole, rajčata i s nálevem, chilli omáčku, podle chuti osolte, přidejte prolisovaný česnek a duste 10 minut.
  5. Před podáváním posypte nasekaným koriandrem.

TIP:

Pokud použijete vývar, bude pokrm chutnější, pokud neradi používáte bujonové kostky, můžete použít bio sypký vývar.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    247,00 g
  • Sacharidy:

    132,38 g
    • Cukry:

      24,46 g
  • Tuky:

    157,76 g
  • Vláknina:

    35,72 g

Aktivita pro spálení:

498 kcal
62

minut jízdy na kole

47

minut běhu

148

minut uklízení





Podobné recepty

Dušené hovězí s houbami a paprikou

(2 hlasů)
1h a 50min
594 kJ

Zapečená bramborová kaše

(6 hlasů)
1h a 45min
574 kJ

Hovězí dušené s paprikou

(2 hlasů)
2h a 20min
593 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mexický masový hrnec

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba