Prostreno.cz

Hovězí maso se žampiony

Hovězí maso dušené na pivu se žampiony.

19.01.2018 lanvin
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

765 kJ / 182 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na vyšší plátky, osolte je a opepřete, koření vetřete do masa.
  2. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a maso ze všech stran orestujte.
  3. Maso osolte, opepřete, zalijte pivem, vývarem, ve kterém rozmíchejte hořčici a přikryté duste, až je maso měkké.
  4. Když je maso skoro měkké, přidejte k masu na plátky nakrájené žampiony a smetanu, ve které rozmíchejte škrob. Vařte 10-15 minut.

TIP:

Pokud chcete, aby maso mělo určitý tvar, ovažte maso potravinářským provázkem do požadovaného tvaru.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    155,52 g
  • Sacharidy:

    103,58 g
    • Cukry:

      21,60 g
  • Tuky:

    238,12 g
  • Vláknina:

    4,72 g

Aktivita pro spálení:

826 kcal
103

minut jízdy na kole

78

minut běhu

246

minut uklízení





Podobné recepty

Mleté maso zapečené s květákem

(3 hlasů)
1h a 15min
621 kJ

Plzeňský guláš

(9 hlasů)
2h a 30min
568 kJ

Dušené hovězí s houbami a paprikou

(2 hlasů)
1h a 50min
594 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso se žampiony

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba