Prostreno.cz

Králík na bílém víně s mandlemi

Víno dodá králičímu masu tu správnou chuť.

16.04.2018 sun
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

825 kJ / 197 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte.
  2. Naporcované maso prošpikujte slaninou a obalte ho v hladké mouce.
  3. Na oleji nechte zesklovatět cibuli a česnek.
  4. Přidejte maso a opečte ho ze všech stran.
  5. Maso osolte, opepřete, posypte tymiánem, zalijte vývarem, vínem a duste doměkka.
  6. Před dokončením přidejte k masu mandle.
  7. Podávejte s jasmínovou, nebo šafránovou rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    131,87 g
  • Sacharidy:

    258,30 g
    • Cukry:

      11,78 g
  • Tuky:

    140,85 g
  • Vláknina:

    18,84 g

Aktivita pro spálení:

494 kcal
61

minut jízdy na kole

47

minut běhu

147

minut uklízení





Podobné recepty

Králík na koriandru

(10 hlasů)
5h a 15min
807 kJ

Králík na bílém víně

(6 hlasů)
1h a 45min
667 kJ

Králičí karbanátky

(11 hlasů)
1h a 40min
891 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na bílém víně s mandlemi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba