Prostreno.cz

Růžičková kapusta se šalotkou

Jednoduchá zeleninová příloha.

25.06.2018 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

346 kJ / 82 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 °C.
  2. Šalotky oloupejte, dávejte pozor, aby šalotky zůstaly vcelku a nerozpadly se.
  3. Šalotky položte na čtverec alobalu, pokapejte je olejem, zabalte a pečte v troubě 25 minut.
  4. Očištěnou růžičkovou kapustu nakrájejte na poloviny a nasypte ji do menší zapékací misky.
  5. Přidejte šalotku, pokapejte zbývajícím olejem, osolte, posypte nasekanými bylinkami, přikryjte alobalem a pečte v troubě 30 minut.
  6. Během pečení lehce zeleninu promíchejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    69,00 g
  • Sacharidy:

    374,00 g
    • Cukry:

      146,00 g
  • Tuky:

    87,80 g
  • Vláknina:

    87,00 g

Aktivita pro spálení:

493 kcal
61

minut jízdy na kole

46

minut běhu

147

minut uklízení





Podobné recepty

Brambory pečené s cibulí

(1 hlasů)
1h a 5min
498 kJ

Červená řepa s rozmarýnem

(3 hlasů)
45min
432 kJ

Brokolice s ořechy

(3 hlasů)
20min
2106 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta se šalotkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba