Prostreno.cz

Ryba s pomerančovou omáčkou

Vyzkoušejte tento recept s exotickou chutí.

19.07.2018 lentilka
60min

25min příprava

35min vaření

606 kJ / 144 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybu z obou stran osolte, posypte kmínem a uložte do pekáčku.
  2. Ryby přelijte rozpuštěným máslem a vložte je do trouby předehřáté na 190 °C, přikryjte alobalem a pečte přibližně 20-25 minut.
  3. Do rendlíku nalijte pomerančovou šťávu, přidejte cukr, špetku soli a přiveďte k varu.
  4. V limetové šťávě rozmíchejte kukuřičný škrob a vmíchejte ho do pomerančové šťávy. Vařte za stálého míchání 5 minut. Odstavte z ohně a do omáčky přidejte pomerančovou kůru.
  5. Rybu podávejte přelitou omáčkou.
  6. Před podáváním ozdobte plátkem pomeranče. Můžete přidat porci zeleniny.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    82,24 g
  • Sacharidy:

    82,28 g
    • Cukry:

      51,00 g
  • Tuky:

    98,22 g
  • Vláknina:

    3,92 g

Aktivita pro spálení:

390 kcal
48

minut jízdy na kole

37

minut běhu

116

minut uklízení





Podobné recepty

Kalamáry s rajčaty a olivami

(1 hlasů)
1h a 5min
457 kJ

Citronový pstruh

(5 hlasů)
45min
838 kJ

Špízy z lososa

(2 hlasů)
35min
1002 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s pomerančovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba