Prostreno.cz

Vepřové maso dušené s houbami

Vepřové maso s houbami a opečenými kostkami chleba.

31.07.2018 lentilka
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

634 kJ / 151 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci rozehřejte olej, přidejte oloupanou, nakrájenou cibuli, nakrájený celer a 2 minuty restujte.
  2. Přidejte na kostky nakrájené maso, šalvěj, posypte sypkým vývarem, podlijte vodou a duste doměkka.
  3. Když je maso skoro měkké, přidejte pokrájené houby a duste, až je maso zcela měkké.
  4. Mezitím nakrájejte chleba na kostky a opečte je na sádle.
  5. Maso podle chuti osolte, opepřete a dochuťte majoránkou.
  6. Před podáváním přidejte k masu opečený chléb a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    188,28 g
  • Sacharidy:

    227,74 g
    • Cukry:

      29,57 g
  • Tuky:

    153,85 g
  • Vláknina:

    17,60 g

Aktivita pro spálení:

791 kcal
98

minut jízdy na kole

75

minut běhu

236

minut uklízení





Podobné recepty

Panenská svíčková na zelenině

(2 hlasů)
1h a 20min
658 kJ

Grilovaná vepřová panenka

(3 hlasů)
40min
774 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

majoránka

271 kcal / 100g
B12 g
S60 g
T7 g

vepřová kýta

143 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T5 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso dušené s houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba