Prostreno.cz

Dušený fenykl

Recept na dušený fenykl s rajčaty.

02.07.2011 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

357 kJ / 85 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl podélně rozkrojte a nakrájejte na čtvrtky. Omytá rajčata, šalotku, česnek a tymián nakrájejte.
  2. Semena fenyklu orestujte na pánvi na oleji. Přidejte rajčata, šalotku, tymián a česnek. Zalijte vínem, osolte, přidejte cukr a ochuťte pepřem. Přikryjte a duste 20 minut.

TIP:

Fenykl je vynikající dietní a detoxikační prostředek - váže na sebe tuky a jedovaté látky. Držíte-li dietu, fenykl do svého jídelníčku určitě zařaďte.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,00 g
  • Sacharidy:

    157,92 g
    • Cukry:

      67,37 g
  • Tuky:

    100,80 g
  • Vláknina:

    47,04 g

Aktivita pro spálení:

409 kcal
51

minut jízdy na kole

38

minut běhu

122

minut uklízení





Podobné recepty

Žampiony dušené s hráškem

(22 hlasů)
25min
646 kJ

Fenyklový salát

(10 hlasů)
30min
708 kJ

Salát s fenyklem

(14 hlasů)
15min
594 kJ
Více receptů

Celkem 11 komentářů

Avatar
Avatar maxiking
04.05.2016
Avatar Anonym
04.05.2016
Avatar Anonym
04.05.2016
Avatar Anonym
04.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g

fenykl

31 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,3 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušený fenykl

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba