Prostreno.cz

Ryba v kořeněné krustě

Treska obecná je první volbou, když chcete rychle připravit chutný rybí pokrm.

23.08.2018 sun
45min

20min příprava

25min vaření

622 kJ / 148 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Smíchejte kečup, majonézu, hořčici, česnek a jemně nasekanou šalotku.
  2. V jiné misce smíchejte sladkou papriku, oregano, sůl, pepř a tymián.
  3. Touto směsí potřete z obou stran porce ryby, koření důkladně do ryby vetřete.
  4. Ryby opečte na oleji s máslem.
  5. Talíře ozdobte kečupovým dresinkem, přidejte porci ryby a podávejte posypané pažitkou.

TIP:

Nejlepší je připravit pokrm z ryby chlazené.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    158,64 g
  • Sacharidy:

    67,87 g
    • Cukry:

      27,74 g
  • Tuky:

    125,80 g
  • Vláknina:

    21,76 g

Aktivita pro spálení:

502 kcal
62

minut jízdy na kole

47

minut běhu

149

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba s pomerančovou omáčkou

(2 hlasů)
60min
606 kJ

Domácí rybí karbanátky

(3 hlasů)
1h a 15min
702 kJ

Křupavé krevety

(4 hlasů)
45min
734 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba v kořeněné krustě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba