Prostreno.cz

Vepřová panenka se zelenými fazolkami

Kostky vepřové panenky se zelenými fazolkami a zázvorovou omáčkou.

27.08.2018 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

401 kJ / 95 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Fazolky povařte 5 minut v osolené vařící vodě.
  2. Fazolky sceďte, přelijte studenou vodou a nechte dobře okapat.
  3. Vývar přiveďte k varu.
  4. Škrob rozmíchejte v 70 ml vody a nalijte ho do vývaru.
  5. Vmíchejte sójovou omáčku, cukr, zázvor, česnek a pepř. Vařte 5 minut.
  6. Ve velké pánvi na rozehřátém oleji s máslem orestujte doměkka nakrájené maso.
  7. K masu přidejte nakrájené zelené fazolky, nakrájená rajčata, chilli papričku, jemně osolte a duste za stálého míchání 5 minut.
  8. Maso podávejte s omáčkou, hustě posypané natí cibulky a nasekaným koriandrem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    194,53 g
  • Sacharidy:

    116,76 g
    • Cukry:

      38,74 g
  • Tuky:

    100,50 g
  • Vláknina:

    13,48 g

Aktivita pro spálení:

561 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

167

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso na pórku

(1 hlasů)
55min
974 kJ

Vepřové maso s nudlemi

(1 hlasů)
1h a 20min
960 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka se zelenými fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba