Prostreno.cz

Pečené vepřové plátky s dušenou cibulí

Šťavnatost dodá masu anglická slanina a víno.

19.07.2018 lentilka
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

698 kJ / 166 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa potřete hořčicí, osolte je a opepřete.
  2. Maso uložte do zapékací misky, kolem masa nasypte na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, podlijte vínem, vývarem a pečte přikryté v troubě předehřáté na 190 °C doměkka.
  3. Před dopečením maso odkryjte, aby se opeklo dozlatova.
  4. Mezitím na oleji s máslem poduste oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, cibuli během dušení posypte cukrem.
  5. Maso podávejte s cibulí, posypané nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    278,97 g
  • Sacharidy:

    99,63 g
    • Cukry:

      44,40 g
  • Tuky:

    214,34 g
  • Vláknina:

    12,20 g

Aktivita pro spálení:

871 kcal
108

minut jízdy na kole

82

minut běhu

260

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaná vepřová panenka

(3 hlasů)
40min
774 kJ

Vepřová pečeně s medovou glazurou

(2 hlasů)
1h a 50min
722 kJ

Glazovaná sekaná z vepřového masa

(5 hlasů)
2h a 5min
711 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečené vepřové plátky s dušenou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba