Prostreno.cz

Vepřová kýta s červeným zelím

Pečené vepřové maso s červeným zelím s jablky.

31.08.2018 sun
1h a 45min

30min příprava

1h a 15min vaření

388 kJ / 92 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Zelí nakrájejte na nudličky a nasypte do misky.
  2. Maso osolte, opepřete a v pekáčku na rozehřátém sádle orestujte ze všech stran.
  3. Jablka oloupejte a nakrájejte na kostičky a nasypte je k zelí, přidejte oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, cukr, ocet, podle chuti osolte a důkladně promíchejte.
  4. Zelí nasypte k masu, podlijte 100 ml vody, přikryjte a duste v předehřáté troubě až je maso měkké.
  5. Měkké maso nakrájejte na plátky a podávejte se zelím.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    173,34 g
  • Sacharidy:

    126,41 g
    • Cukry:

      50,77 g
  • Tuky:

    72,86 g
  • Vláknina:

    9,00 g

Aktivita pro spálení:

495 kcal
61

minut jízdy na kole

47

minut běhu

147

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová panenka se sýrovou omáčkou

(8 hlasů)
0min
1073 kJ

Vepřová kýta se zelím

1h a 20min
380 kJ

Vepřová kotleta s jablky

(4 hlasů)
1h a 20min
514 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

jablko

52 kcal / 100g
B0,4 g
S13 g
T0,4 g

vepřová kýta

143 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T5 g

čerstvé červené zelí

34,1 kcal / 100g
B1,24 g
S6,79 g
T0,21 g

hnědý cukr

380 kcal / 100g
B0 g
S98 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová kýta s červeným zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba