Prostreno.cz

Vepřová kýta se zelím

Dušené vepřové maso s bílým zelím.

26.07.2018 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

380 kJ / 90 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kousky.
  2. V kastrolu rozehřejte sádlo a na sádle orestujte oloupanou, nakrájenou cibuli a maso.
  3. Přidejte na plátky nakrájený česnek, posypte kmínem podlijte vývarem a duste 15 minut.
  4. Zelí nakrájejte na nudličky a přidejte ho k masu.
  5. Podle chuti osolte a duste, až je maso měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    172,38 g
  • Sacharidy:

    65,99 g
    • Cukry:

      24,14 g
  • Tuky:

    73,74 g
  • Vláknina:

    15,14 g

Aktivita pro spálení:

417 kcal
52

minut jízdy na kole

39

minut běhu

124

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová pečeně s medovou glazurou

(2 hlasů)
1h a 50min
722 kJ

Glazovaná sekaná z vepřového masa

(5 hlasů)
2h a 5min
711 kJ

Vepřové kotlety s tymiánem a kapary

(1 hlasů)
1h a 20min
551 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová kýta se zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba