Prostreno.cz

Pstruzi ve slaninovém kabátku

Pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby, stačí jim jednoduchá úprava.

04.09.2018 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

1585 kJ / 378 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Omyté ryby osolte, opepřete, dovnitř vložte snítky tymiánu, plátky citrónu a ryby obalte anglickou slaninou.
  3. Pstruhy uložte do vymazané zapékací misky, na každého pstruha položte plátek másla, ryby přikryjte a pečte v troubě podle velikosti pstruha 25-35 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    616,00 g
  • Sacharidy:

    45,30 g
    • Cukry:

      44,08 g
  • Tuky:

    813,88 g
  • Vláknina:

    4,32 g

Aktivita pro spálení:

2253 kcal
281

minut jízdy na kole

214

minut běhu

672

minut uklízení





Podobné recepty

Domácí rybí karbanátky

(3 hlasů)
1h a 15min
702 kJ

Křupavé krevety

(4 hlasů)
45min
734 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruzi ve slaninovém kabátku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba